Diono Monterey XT Auto Sedište

Monterey XT Auto Sedište

Grupa 2, 3 
Namenjeno za decu uzrasta od 15 do 54 kg, od 3 do 12 godina ili od 96.5 cm – 160 cm

Raste u pokretu

Svi znamo da deca rastu različitim brzinama i da jedna veličina ne odgovara svima. Kao jedno od najfleskibilnijih automobilskih sedišta koja se mogu naći, Monterey XT je lagan, lako se prenosi. Sa podesivim naslonom za glavu i proširenjem bočne zaštite, osiguraće pravilno prilagođavanje Vašem mališanu u svakoj životnoj dobi.

Raste u pokretu: Dizajniran sa krajnjom fleksibilnošću, sa podesivim nalosnom za glacu i mogućnošću proširenja bočne zaštite, koja osigurava pravilno prilagođavanje Vašem mališanu u svakoj životnoj dobi. Podesite u sekundi jednostavnim klikom na leđima da biste promenili širinu sedišta tako da se dečija ramena uklapaju u širinu do 50,8 cm.

11 položaja naslona za glavu: Naslon za glavu Moterey XT ima 11 položaja za savršenu udobnost i zaštitu, podešavajući visinu do 12,7 cm jednom rukom veoma precizno i lako.

Dodatna dubina sedišta: Monterey XT osnova sedišta dizajnirana je da dodatnom dubirnom kako bi se podržale rastuće noge i ugao kako bi se sprečilo klizanje dece.

Brza i sigurna instalacija: Montirajte Monterey XT sigurno u sekudni zahvaljujući integrisanim Isofix konektorima sa prednjim podešivačima.

Zaštita od bočnih udara: Duboka aluminijumska ojačanja bočne zaštite pružaju poboljšanu zaštitu od bočnih udara, a mekana unutrašnjost apsorbuje energiju i pruža Vašem detetu maksimalnu sigurnost.

Ravno pakovanje za putovanje: Monterey XT sedište je super prenosivo, lagano i lako se skladišti zahvaljujući našoj sjajnoj funkciji ravnog pakovanja čime ga čini savršenim pratiocem za Vašeg mališana

Trajne tkanine: Sa tkaninama koje se mogu brisati i navlakama koje se mogu prati, Monterey XT je jednostavan za brigu i održavanje.

Boje