Diono Cambria 2 Auto Sedište

Cambria 2 Auto Sedište

Grupa 2, 3 
Namenjeno za decu uzrasta od 15 do 54 kg ili od 3 do 12 godina

Prostrana udobnost za Vaše veliko dete 

6 položajni naslon za glavu ovo sedište (booster) udobno odgovara deci od 15 do 54 kg, od 97 do 160 cm visine, od 3 do 12 godina.

Brza & Sigurna instalacija: instalacija Cambrie 2 se vrši gotovo u trenu zahvaljujući dodatnom kajišu na zadnjoj strani sedišta kojim se sedište pričvršćuje za sedište automobila. Cambria 2 se može koristiti i bez „leđa“, a zbog svoje sposobnosti preklapanja na kompaktnu dimenziju lako se odlaže.

Booster 2 u 1: Cambria se može koristiti sa leđnim delom za veću bezbednost ili samo donjim.

Prostrano & Komforno: Konturno sedište čuva Vaše dete u ispravnom položaju prostornih dimenzija za udobno sedenje. Sedište Cambria 2 je 49 cm širine u ramenom delu, a osnova sedišta je 40,2 cm.

Boja i praktičnost: Cambria sedište se nudi u različitim svetlim i živopisnim bojama dopadljivim Vašem detetu. Dva okretna držača za čašu drže piće i grickalice na dohvat ruke kako bi bili srećni i zadovoljni u vožnji. Udoban prekrivač od tkanine može se lako ukloniti i mašinski se oprati.

Lagan i lako prenosiv: ovo svestrano preklopivo sedište jednostavno za transportovanje i skladištenje, a zbog svoje male mase od svega 5,49kg olakšava prebacivanje između vozila.

Dimenzije: Visina 74,5 cm
Širina 49 cm
Širina osnove 40,2 cm
Težina  5,49kg

Boje