Diono Radian 5 Auto Sedište

Radian 5 Auto Sedište

Grupa 0, 0+, 1, 2 
Namenjeno za decu uzrasta od rođenja do 25 kg ili do 7 godina.

5 razloga za siguran odabir sedišta

Bezbrižnost: 5x sigurnije sa produženim korišćenjem sedištem okrenutim prema nazad do 25kg

Unutrašnja genijalnost: Pažljivo projektovano sa kompletnim čeličnim ramom za povećanu otpornost na udarce.

Spremni za svako putovanje: Jedno sedište koje nudi mogućnost montaže ka napred i ka nazad sa pojasevima u 5 tačaka za korišćenje do 25kg.

Sreća: Mnogi dodatni detalji poput memorijske pene, držača flašice, podloga, sve da bi vožnja za mališane i roditelje protekla sa somehom.

Sigurnost: Potpuno poverenje sa besplatnom garancijom od 10 godina na sedište (potrebna registracija)

Od bebe do svakodnevne avanture u roditeljstvu, život ne prestaje kada dođu deca. Nemojte dozvoliti da Vas saobraćajne nesreće i zabrinutost zadrže. Diono je spreman da ide gde da Vas život vodi.

Zaštita od bočnih udaraca

Obezbedili smo Vaše dete. Radian 5 sedište sadrži duboke bočne strane ojačane aluminijumo koji se pružaju ravno napred i obložene su debelom penom koja apsorbuje energiju. Obavljali smo rigorozne testove bočnog udara kako bi se postigla pravilna veličina, oblik i jačina koja nabolje štiti decu od sila bočnog udara.

Ne žrtvovati sigurnost zbog fit dimenzija

Sa širinom od 45cm, Radian 5 pruža poboljšanu zaštitu od bočnih udara. Sa bočnim zidovima ojačanim aluminijumom, podesivom zaštitom za glavu, štedi prostor za sedenje nasuprot nekim vodećim konkurentima. Nekoliko centimetara ovde ili tamo možda neće zvučati puno ali bi moglo napraviti razliku između sigurne instalacije 3 ili nemogućnost da se uklope sva sedišta koja Vaš dragoceni teret treba.

 

Boja

Prava Magija Zadnjih Sedišta

Produžena vožnja okrenuta ka nazad

Okrenuto ka nazad je 5x sigurnije za mlađu decu. Vaš dragoceni teret može ostati okrenuto ka nazad u Diono Radian 5 oko 7 godina (do 25kg). Uz jedinstveni bezbedni zaustavni priključak za apsorbovanje jakih sila udara.

Zaštita od bočnih udara

Puna zaštita od čeličnog lima stvara najsnažnije auto sedište. Vaše dete je udobno smešteno dok bočni zidovi i naslon za glavu omogućavaju potpunu zaštitu kukova i glave.

Dugo korišćenje okrenuto ka napred

Vi odlučujete kada je pravo vreme da sedište okrenete ka napred. Okrenuto ka napred sa sistemom vezivanja u 5 tačaka već od 9 do 25kg. SuperGrip apsorber energije znatno smanjuju uticaj udarnih sila.

Prelazak na Booster

Proširene strane i rastegljivi nalson za glavu koji prati rast Vašeg deteta u dugom periodu korišćenja do 25kg ili 7 godina, trenutak kada se prelazi na Grupu sedišta 2/3, Monterey2 i mXT booster-i sa leđnom zaštitom za nastavak zaštite Vaših najmilijih.